BlogU nás víte, koho volíte
Výjezd
14. 5. 2024

U nás víte, koho volíte

Po včerejším dni na kontaktní kampani a debatě v Roztokách dnes mířím do Semil a hlavně na Debatu bez cenzury do Liberce. Uvidíme se?

Ještě se ale na chvíli pozastavím včerejší debaty. Místy žhavou diskuzi zejména o euru a Green Dealu doplňoval svým proslulým humorem Václav Dolejší, tímto mu děkuji za pozvání! Diskuzi zahájil otázkou, v čem jsme tedy se Sašou Vondrou odlišní. Jsem si jistá, že na konci večera měl už každý jasno. Kdybych to měla shrnout i vám, tak u nás Starostů víte, koho volíte. Nejsme kandidátka opačných názorů, ale sehraný tým, který v Evropě dokáže pro Česko něco reálně prosadit. Díky vám všem, kteří jste si udělali čas a dorazili. A i když nás teď naplno zaměstnává a baví hokej, tak nezapomeňte, že evropské volby jsou už za rohem. Už 7. a 8. června!

Více z dění ze Stanu

Evropský parlament
11. 6. 2024
Děkujeme za vaše hlasy
Starostové dosáhli v evropských volbách výsledku 8,7 % hlasů, což znamená zisk dvou mandátů.
Evropský parlament
3. 6. 2024
Danuše Nerudová se stala členkou Starostů
Předsednictvo Starostů a nezávislých včera na svém jednání oficiálně schválilo žádost Danuše Nerudové o členství v hnutí. Jedná se o logický krok, který potvrzuje …
24. 5. 2024
Hlavní evropské téma je bezpečnost
Nový Eurobarometr, masivní výzkum týkající se nálad a postojů Evropanů, ukázal, co říkám já i Starostové. Hlavní evropské téma je bezpečnost.